Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی قسمت اول سریال‌های خانگی که در یکسال اخیر توزیع شده‌اند، نشان می‌دهد میزان اتفاق و داستان "آقازاده" بیش از بقیه است. یکی از انتقادهای مهمی که به این سریال‌ها وارد می‌شود نمایش زندگی‌های لاکچری با حسرت است اما در اینجا آسیب آقازادگی برجسته شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در یک سال اخیر 8 سریال وارد شبکه نمایش خانگی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال‌هایی که بعضی محل بحث و توجه بوده‌اند و برخی نه. فصل مشترک تحلیل‌های رسمی و غیر رسمی کیفیت، آن‌ها و نیز میزان اتفاق‌هایی است که در هر قسمت رخ می‌دهد. برای این که پی ببریم سریال‌های یک سال اخیر، چه حجم داستان و اتفاق داشته‌اند، قسمت اول هرکدام را بررسی کرده‌ایم. رکورد دست سریال "آقازاده" است.

آقازاده/بهرنگ توفیقی
آغاز پخش: 6 تیر 99 
قسمت اول چند اتفاق داشت: 10 اتفاق 

اتفاق‌های مهم: در اولین قسمت سریال "آقازاده" به نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی بیش از 10 اتفاق داغ رقم خورد. شوک اول وقتی وارد می‌شود که راضیه (پردیس پورعابدینی) توسط شهنام (کامبیز دیرباز) به قتل می‌رسد. نوع کشته شدن غیرمتعارف شوک را دوچندان می‌کند. نیما(امیر آقایی) با مدیر حراج خاورمیانه (مسعود فروتن) زد و بند دارد و یک تابلو قلابی را به نام سهراب سپهری به قیمت 5میلیارد و 900 میلیون تومان می‌فروشد!

امین حیایی (بهروز بهرامی) وکیل نیما است. در یک سکانس او را در حال تماشای یک فیلم که شبیه رسوایی اخلاقی چند سال اخیر برخی مسئولان است، می‌بینیم. یک مدیر دولتی در لحظه اتخاذ تصمیمی ‌مهم با عکس‌هایی از خودش کنار دخترانی بی‌حجاب مواجه می‌شود. او باج می‌دهد و با هلدینگ نیما قرارداد می‌بندد. نیما از مانلی برای به دام انداختن مسئولان استفاده می‌کند. او یادآور اصطلاح پرستو در ادبیات سیاسی است. نیما که از حامد (سینا مهراد) کینه در دل دارد، مانلی را آماده می‌کند تا حامد را به دام بیندازد و اسباب رسوایی‌اش فراهم شود.

تا دقیقه 53  ‌بخش دیگری از پشت پرده حراج به شکل فلاش بک فاش می‌شود. در ادامه حامد با حکم جلب سراغ نیما می‌رود و یک گره تازه وارد داستان می‌شود.در شب عروسی، ‌راضیه اعتراف می‌کند طعمه‌ای است تا آبروی حامد و خانواده‌اش را ببرد. مخاطب همچون حامد شوک می‌شود. سرنوشت سریال: "آقازاده" در قسمت اول محل بحث و نظر فراوان بوده است. چه درباره پدیده آقازدگی؛ ‌چه حراج هنری و ... باید دید مسیر داستان به چه سمت و سویی خواهد رفت؟

همگناه/مصطفی کیایی
آغاز پخش:5 اسفند 98
قسمت اول چند اتفاق داشت:3 اتفاق

اتفاق مهم: لو رفتن یک باند جعل اسکناس باعث می شود پرویز و فریبرز صبوری پس از 28 سال یکدیگر را ملاقات کنند. فریبرز برای پرویز شرط می‌گذارد که برای آزادی پسرش از زندان، باید پیمان و لیلا، فرزند و همسر گمشده فریبرز را  به ملاقات او بیارود.

زمانبندی قسمت اول: از 50 دقیقه و 52 ثانیه تایم کلی قسمت اول، 2 دقیقه و 23 ثانیه به کنسرت امین  اختصاص دارد.22 ثانیه آنچه خواهید دید و 6 دقیقه و 25 ثانیه تیتراژهای ابتدایی و پایانی سریال را تشکیل می‌دهند.

سرنوشت سریال: «همگناه» هنوز تمام نشده و پس از گذشتن نیمی از فصل دوم تازه به گره‌گشایی رسیده است. این مجموعه اولین تجربه ساخت سریال مصطفی کیایی است که نشان داد این کارگردان در این عرصه هم مانند سینما نبض مخاطب را در دست دارد و می‌تواند بیننده را درگیر کند. شاید بتوان ضعف بزرگ این سریال را عرض زیاد داستان آن عنوان کرد. همه کاراکترها داستانی دارند که برای روشن شدن تکلیف تک‌تک آنها قسمت‌های زیادی باید بگذرد و بیننده هر دو سه قسمت که می‌گذرد بخشی از داستان هریک از شخصیت‌ها را متوجه می‌شود. تا اینجا از لحاظ داستانی و ساختاری، به نسبت سایر سریال‌های شبکه نمایش‌خانگی طی یک سال گذشته، همگناه چند قدمی جلوتر حرکت می‌کند.

 

خواب‌زده/سیروس مقدم
آغاز پخش:1 بهمن 98
قسمت اول چند اتفاق داشت:2 اتفاق

اتفاق مهم: هما با دوستانش از صرافی دزدی می کند اما بعد متوجه می شود که خواب دیده.این در حالی است که کیفی پر از پول در زیر تخت خوابش است.او در خوابش به همراه راننده ای به دزدی میرود که او را در بیداری در حال قدم زدن پایین پنجره اتاقش می‌بیند.

زمانبندی قسمت اول: از 55 دقیقه تایم کلی قسمت اول، 8 دقیقه به تیتراز ابتدایی و پایانی سریال اختصاص دارد و 1 دقیقه هم بخش آنچه خواهید دید زمان می‌برد. 

سرنوشت سریال: «خواب‌زده» تازه ترین همکاری مشترک سیروس مقدم و سعید نعمت‌الله است. این دو پیش از این در سریال مؤفق «مدینه» هم کنار یکدیگر قرار گرفته  بودند. اما خوابزده در قیاس با سایر کارهای سیروس مقدم چندان موفق نیست و به عنوان اولین تجربه این کارگردان در شبکه نمایش خانگی جایگاه خوبی برای او در این رسانه ایجاد نکرده است.خوابزده دومین تجربه سیروس مقدم در ساخت سریال ماورایی پس از «اغما» است.اما نتوانسته موفقیت گذشته این کارکردان را تکرار کند.این سریال می خواهد ترسناک باشد اما نیست، می خواهد ماورایی باشد اما بیشتر گیج کننده است و داستانی پراکنده دارد که نتوانسته مخاطب زیادی را بدست بیاورد. خواب‌زده هنوز به پایان نرسیده و 6 قسمت دیگر از آن باقی مانده. تکلیف شیطان قصه هم همچنان معلوم نیست.

دل/منوچهر هادی
آغاز پخش:13 آذر 98
قسمت اول چند اتفاق داشت:1 اتفاق

اتفاق مهم: فقط در چند ثانیه پایانی قسمت اول عشق سابق رستا در لابی ساختمان آرایشگاه عروسی، به سراغ او می‌آید و با لحنی تهدیدآمیز با او صحبت می‌کند و فقط زمینه‌سازی برای ادامه قصه در قسمت بعد می‌شود.

زمانبندی قسمت اول: از 50 دقیقه و 43 ثانیه تایم کلی قسمت اول، 1 دقیقه و 40 ثانیه به تبلیغ تالار عروسی می‌گذرد و چیدمان کامل آن را نشان می‌دهد. 40 ثانیه از انتهای سریال به بخش آنچه خواهید دید، اختصاص دارد و در نهایت 7 دقیقه و 43 ثاینه تیتراژهای ابتدایی و پایانی زمان می‌برد.

سرنوشت سریال: پخش سریال دل هنوز به پایان نرسیده. اما تا اینجای قصه همه ماجراها و اتفاقات حول محور همان اتفاقی که در قسمت های اولیه دیده‌ایم، می‌چرخد. دو فصل شامل 28 قسمت از سریال دل منتشر شده اما در تمام این قسمت‌ها پیچیدگی خاصی در داستان دیده نمی‌شود و مدام صحبت از گم شدن رستا در شب عروسی است. به تازگی در آخرین قسمتی که از این سریال عرضه شده تا حدی از راز گم شدن رستا پرده‌برداری می‌شود.

کرگدن/کیارش اسدی زاده
آغاز پخش:16 آبان 98
قسمت اول چند اتفاق داشت:3 اتفاق

اتفاق مهم: اتفاق اصلی در همان چند دقیقه اول می‌افتد، نوید با کیفی پر از پول سوار بر موتور پرشی بلند می‌کند و منفجر می‌شود. پس از 6 ماه معلوم می‌شود نوید زنده است و همه شخصیت‌های اصلی داستان تصمیم می‌گیرند به دنبال او بگردند.

زمانبندی قسمت اول: از 52 دقیقه و 24 ثانیه زمان کلی قسمت اول، 1دقیقه و 30 ثانیه به نشان دادن مهارت رانندگی گیسو، 1 دقیقه به نشان دادن مهارت بوکس دانیال و 1 دقیقه مهارت شنای کاظم می‌گذرد. 2 دقیقه موسیقی تیتراژ به شکلی خیابانی در سریال اجرا می‌شود. 1 دقیقه و 10 ثانیه به بخش آنچه خواهید دید اختصاص دارد و 8 دقیقه تیتراژ ابتدایی و پایانی طول می‌کشد.

سرنوشت سریال: کرگدن  در قسمت های ابتدایی با طرح داستانی جوان‌پسند مخاطبان خود را بدست آورد. اما هرچه قصه جلوتر می‌رفت توجیحی برای هیچ یک از اتفاقاتی که در قسمت‌های اولیه واقع شده بود، به مخاطب داده نمی‌شد و با شیب تندی روند نزولی سریال از قسمت اول تا انتها قابل مشاهده بود. در پایان هم بدون اینکه تکلیف شخصیت نوید به درستی مشخص شود، همه کاراکترهای سریال به عروسی شخصیت شیطان صفت داستان رفتند و مجموعه‌ای با یک داستان به ظاهر مافیایی با یک جشن عروسی به پایان رسید.

مانکن/حسین سهیلی زاده
آغاز پخش: 8 شهریور 98
قسمت اول چند اتفاق داشت:2 اتفاق

اتفاق مهم: کاوه در همان چند ثانیه ابتدایی با عشق گذشته‌اش قطع رابطه می‌کند و به خانه کتایون صوفیان می‌رود تا این خبر را به او بدهد.کتایون، کاوه را در ازای 7 میلیارد تومان می‌خرد و به عنوان شوهر با او عقد می‌کند تا کاوه با این پول بتواند پدرش را از زندان نجات بدهد. 

زمانبندی قسمت اول: از 48 دقیقه و 43 ثانیه زمان کلی قسمت اول، 4 دقیقه به پخش موسیقی بر روی تصاویر فلاش بک از رابطه کاوه با عشق گذشته‌اش اختصاص دارد و 4 دقیقه تیتراژ ابتدایی و پایانی سریال زمان می‌برد.

سرنوشت سریال: مانکن با جدایی و عشق بی‌سرانجام تمام شد و البته پایان غافلگیرکننده و متفاوتی داشت که بعضی‌ها را راضی کرد و از طرفی انتقاد فراوان بسیاری از مخاطبان سریال را هم به دنبال داشت. یکی از اتفاقاتی که مخاطب از همان ابتدای قصه انتظار آن را می‌کشید، یک پایان خوش، وصال کاوه و همتا بود، اما این دو پس از سختی‌ها و ماجرا‌های بسیار نتنها به هم نرسیدند بلکه کاوه به دست برادر اخگر که نقش منفی سریال را داشت، کشته شد. چند مرگ غافلگیرکننده دیگر هم در در پایان‌بندی سریال وجود داشت که باعث شد کمی سرنوشت این سریال از کلیشه‌ها دور باشد.

هیولا/ مهران مدیری
آغاز پخش:9 اردیبهشت 98
قسمت اول چند اتفاق داشت:4 اتفاق

اتفاق مهم: هوشنگ شرافت که نسل به نسل شرافت خانوادگی را حفظ کرده است، حالا در بزنگاه بی پولی و بیماری مادرش قرار گرفته.از طرف یکی از دانش آموزان ضعیفش پولی را به عنوان کادو می‌پذیرد که بیشتر شبیه رشوه برای گرفتن نمره است. تقلبی بودن اسکناس‌ها پای او را به زندگی جدیدی باز می‌کند.

زمانبندی قسمت اول: از 56 دقیقه و 5 ثانیه زمان کلی قسمت اول، 24 دقیقه مرور گذشته خاندان شرافت و  کودکی، جوانی و نوجوانی هوشنگ شرافت است که با صدای مهران مدیری روایت می‌شود. 40 ثانیه به بخش آنچه خواهید دید اختصاص دارد و 6 دقیقه تیتراژ ابتدایی و پایانی طول می‌کشد.

سرنوشت سریال: «هیولا» پس از یک دوری چند ساله پیمان قاسمخانی و مهران مدیری با همکاری این دو ساخته شد. این سریال از همان قسمت اول مخالفان و موافقان زیادی داشت. همین موضوع نشان از آن داشت که این مجموعه مخاطبان بسیاری را درگیر خودش کرده. هیولا تا ثانیه‌های پایانی مشغول نقد وضعیت اقتصادی و اجتماعی موجود در جامعه امروز بود. در نهایت هم با وجود اینکه بدمن سریال یعنی آقای کامروا به زندان افتاد، اما پسرش هوشمند به جایگاهی شبیه پدرخوانده‌ها رسید. سریال با سیگاری در دست هوشنگ شرافت و به زمین خوردن دوربین به پایان رسید. این پایان بندی به مذاق بسیاری خوش نیامد اما از طرفی بسیاری آن را هوشمندانه و کنایه آمیز دانستند.

سال‌های دور از خانه/مجید صالحی
آغاز پخش: 31 فروردین 98
قسمت اول چند اتفاق داشت: 2

اتفاق مهم: صولت خنجری که در انتظار دختری به نام الیزابت کارتن خواب شده، سگی را به همراه دارد که می‌گوید دختر مورد علاقه است آن را به او امانت داده. سگ بیمار می‌شود و پای صولت و دوستانش به یک مرکز دامپزشکی باز می‌شود. در آنجا سگ خنجری مورد پسند وکیل یک خانواده متمول قرار بگیرد و همین موضوع باعث می‌شود پای خنجری به یک زندگی لاکچری باز شود.

زمانبندی قسمت اول: از 58 دقیقه و 16 ثانیه قسمت اول، 2 دقیقه و 15 ثانیه مروری بر سرگذشت صولت خنجری بود در سریال شاهگوش بود و همچنین 6 دقیقه زمان تیتراژ ابتدایی و پایانی سریال است.

سرنوشت سریال: «سال‌های دور از خانه» اسپین آف سریال «شاهگوش» به کارگردانی داود میرباقری بود و سرنوشتی مشابه همان هم پیدا کرد. یعنی در قسمت آخر تکلیف شخصیت‌های اصلی قصه مشخص نشد.اما کاراکترهای فرعی همه به آرزوهایشان رسیدند.بنابر تعریف جهانی اسپین آف، باید با جزییات به سرنوشت شخصیت هایی پرداخته شود که در سریالی دیگر گل کرده‌اند. اما اولین تجربه مجید صالحی در شبکه نمایش خانگی، تصویری که در ذهن مخاطب از شخصیت‌های امیریل زهره و صولت خنجری به جا مانده بود را مخدوش کرد.

انتقاد به سریال‌های خانگی؛ حسرت با نمایش لاکچری‌بازی

امروز یکی از انتقادهای مهمی که به سریال‌های نمایش‌خانگی وارد است بحث محتوای دم‌دستی، سخیف، بی‌خاصیت و برخورنده است. یعنی از طرفی حجم اتفاق‌ها و داستان‌ها کم و بی‌تأثیرند و از طرفی دیگر آنقدر نمایش‌های زندگی لوکس و لاکچری‌اند که ناخودآگاه مخاطب بیش از لذت، حسرت می‌خورد. در قسمت اول سریال "آقازاده" و برآمد محتوا و درون‌مایه سریال این است که بررسی آسیب‌های آقازادگی در دستور کار و نمایش پشت پرده رانت و قاچاق دختران ایرانی به کشورهای حوزه خلیج فارس به نمایش درمی‌آید. اینجا سوء استفاده‌های صاحبان قدرت برجسته می‌شود؛ زندگی لاکچری به نمایش درمی‌آید اما متعلق به نیمایی است (امیر آقایی) که با رانت به آن رسیده است. امیدواریم با تغییر رویه و رویکرد و احتمالاً ساختار در شبکه نمایش‌خانگی و پخش برنامه‌ها و سریال‌ها در VODها اتفاقات متفاوت و نزدیک به سبک زندگی ایرانی- اسلامی را شاهد باشیم. 

تصاویر جدید از سریال "آقازاده"/ چرا دنبال حاشیه‌سازی‌اند؟

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT7 واژه های کاربردی مرتبط کارگردانان سینما و تلویزیون ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران سریال ایرانی شبکه نمایش خانگی بیشتر بخوانید... شبکه نمایش‌‌خانگی یا شبکه نمایش بچه پولدارها؟

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران سریال ایرانی شبکه نمایش خانگی بازیگران سینما و تلویزیون ایران سریال ایرانی شبکه نمایش خانگی شبکه نمایش خانگی اتفاق اتفاق مهم سرنوشت سریال سیروس مقدم سریال ها شخصیت ها سال اخیر آغاز پخش قسمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند

معضلات اجتماعی که دسته بزرگی از مسائل مختلف را در برمی‌گیرند، مدت‌هاست که به بخش گریزناپذیری از پرداخت به واقعیت‌ها تبدیل شده و انعکاس آن‌ها در فیلم و سریال‌ها از ملزومات شکل دادن به داستانی بر مبنای حقیقت محسوب می‌شود. اتفاقی که البته اغلب مورد نقد قرار گرفته و بخشی از شیوع همان معضلات به گردن آن انداخته می‌شود.   اما مصطفی اقلیما پدر مددکاری اجتماعی ایران، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه نظری خلاف این موضوع دارد و معتقد است که نباید بار همه مسائل را بر گردن فضایی مثل نمایش خانگی انداخت، فضایی که بی‌پرده‌تر، از آنچه در جامعه شاهدش هستیم می‌گوید.   اقلیما در گفتگو با جوان آنلاین، در خصوص دخیل بودن رسانه‌های مختلف از جمله شبکه نمایش خانگی در اشاعه معضلی مثل اعتیاد یا مصرف دخانیات که در برخی از آمار به آن اشاره می‌‎شود‏، بیان کرد: زمانی که از یک مسئله اجتماعی حرف می‌زنیم، باید حواسمان باشد که آن معضل یک روزه به وجود نیامده و اشاعه آن به دست کم چند سال زمان نیاز دارد. در واقع نمی‌توان گفت که، چون در فلان سریال بازیگری سیگار می‌کشد، پس او باعث افزایش مصرف دخانیات شده است، بلکه تمام این آثار معلولی از علت اصلی هستند.   او با تأکید به لزوم رفع علت هر معضلی از پایه و اساس آن افزود: در این چرخه اگر به عنوان مثال دزدی را گرفتند، نمی‌توان گفت، چون پلیس حواسش نبود، او دزد شده چرا که تبدیل یک انسان به فردی که دزدی می‌کند در یک لحظه اتفاق نمی‌افتد، بیکاری، گرانی و موارد دیگری هستند که به هم متصل‌اند و در نهایت باعث می‌شوند تا یک نفر دست به دزدی بزند.   در سوی دیگر اگر به من بگویند فردی دو سال است که درگیر اعتیاد شده، من آن را نمی‌پذیرم و مثلا اگر آن فرد ۲۲ ساله باشد، می‌گویم او ۲۲ سال است که اعتیاد دارد چرا که از بدو تولد او تا این سن موارد گوناگونی مثل شرایط اجتماعی، مدرسه، محیط، جامعه و ... در رشد او و سوق دادنش به این سمت دخیل بوده‌اند، تا جایی که او دیگر طاقت نیاورده و درگیر این جریان شده است. به همین دلیل است که قبل از ارائه هر آماری باید ریشه آن را پیدا و حل کرد.   عدم وجود آمار متقن هم یکی دیگر از مواردی بود که اقلیما با اشاره به آن گفت: هر کسی که درباره موضوعی آماری را ارائه داد، قابل قبول نیست و باید دلیل و مدرک داشته باشد چرا که در واقعیت ما به معنی واقعی کلمه آمار دقیقی از اشاعه معضلات مختلف نداریم.   در این میان هر فردی به خودش اجازه می‌دهد تا حرف بزند و آمار بدهد‏، جریانی که در کلِ مملکت ما اغلب به چشم می‌خورد و باعث شده تا هر کسی در هر فضایی پیرامون جریانی که تخصصش را ندارد، نظر بدهد.   مصطفی اقلیما پدر مددکاری اجتماعی ایران، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه   این جامعه‌شناس افزود: گاهی می‌گویند اگر جوانان گرایش بیشتری به سیگار و دخانیات پیدا کرده‌اند، به دلیل نمایش آن در سریال‌ها است، در صورتی که همانطور که اشاره کردم، این انعکاس معلول علت اصلی آن است. یک جوان سیگار می‌کشد، چون بیکار است‌‏، حوصله‌اش سررفته یا درگیر فشار‌های روانی شده که همین جامعه به آن وارد کرده است.   این قیاس هم مثل چسباندن عنوان افسردگی به هر بیماری است که حال خوبی ندارد.   جالب است بدانید هیچ روانشناس و روانپزشکی در زمینه افسردگی به معنای واقعی در ایران کار و تحقیق منسجم نکرده است و از طرفی به هرکسی که می‌گوید حالم خوش نیست، عنوان افسرده را می‌دهند!   این در حالی است که اتفاقا ما چندان افسرده واقعی نداریم، کسی که افسرده است نمی‌تواند بار‌ها با خانواده‌اش بحث کند یا حتی فعالیت خاصی داشته باشد، اما مثل خیلی از موارد‌‏، این عنوان یعنی افسردگی را به هرکسی که به دلایل مختلفی خوب نیست، اختصاص می‌دهند.   اقلیما با بیان اینکه نمی‌شود با پاک کردن صورت مسئله، جلوی مردم را گرفت، عنوان کرد: در ادامه همین جریان است که در خصوص فضایی مثل نمایش خانگی چنین آماری مطرح می‌شود تا بهانه‌ای باشد برای تعطیل کردن آن، اما نمی‌شود جلوی مردم و اشاعه معضلات اجتماعی را به این صورت گرفت و این اقدامات تنها دخالت در کار دیگری محسوب می‌شود.   ما در این موارد به علت‌ها فکر نمی‌کنیم و تنها معلول را می‌بینیم. می‌گوییم نمایش خانگی به بعضی بحران‌ها دامن می‌زند‏، پس باید آن را جمع کرد! غافل ازینکه با این اقدام مشکل را ده برابر کرده‌ایم، زیرا بعد این سوال به وجود می‌آید که اگر مردم این سریال‌ها را نبینند‏، پس چه چیزی را تماشا کنند؟ تلویزیونی را که هیچ برنامه‌ای ندارد و تنها معطوف به خبر و چند برنامه گفت‌‎و‌گو محور است یا ماهواره و رسانه‌های دیگر را؟   مردم نمایش خانگی و سریال‌ها را دنبال می‌کنند، چون قصه دارد و در جایی مثل تلویزیون این اتفاق وجود ندارد.   پدر مددکاری اجتماعی ایران در پایان خاطر نشان کرد: در تمام جوامع با مطرح کردن مشکلات به دنبال حل آن می‌روند‏، این اتفاقی است که باید به آن پرداخته شود نه آماری که در واقع وجود ندارد و یا دقیق و درست نیست. آمار باید برگرفته از تحقیقی مدون باشد نه اینکه بر مبنای نظر یک یا چند نفر شکل بگیرد و ارائه شود.   ما این شکل از آمار را نداریم، چون هزینه زیادی می‌طلبد و امروز استاد دانشگاه و محقق ما‏، راننده اسنپ شده، اما این بودجه در اختیارش قرار نمی‌گیرد، چون اگر بخواهد روی یک موضوع کار کند، باید هزینه زیادی صرف آن شود و وقتی این اتفاق نمی‌افتد، یک نفر صحبتی را مطرح می‌کند و دیگری با اعلام اینکه مثلاً شیوع اعتیاد را بررسی کرده‌ایم آن را مطرح می‌کند.   علاوه بر این ما با آسیب‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کنیم که همه و همه عامل شکل‌گیری معضلاتی مثل اعتیاد‏، بزهکاری و... می‌شوند. در این میان هم اغلب کسی پاسخگو نیست. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای کوچ عمو پورنگ از تلویزیون
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ؛ ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • کاری که تلویزیون با ما می‌کند!
  • عمو پورنگ از تلویزیون رفت
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند